søndag den 16. september 2012

"Super let - og let at anbefale"


"Systemet er super let - og let at anbefale" - sådan skrev Preben Thorsen, Broager Hallen, efter i en periode at have udarbejdet arbejdsplaner til sine ansatte med 16ugersplan.dk.

Beskrivelsen af løsningen bragte stor glæde på holdet bag 16ugersplan.dk, da vi  netop efterstræber at løsningen skal være så nem at bruge som muligt. Samtidigtville vi sætte stor pris på, hvis I der allerede bruger løsningen, ville fortælle om det i jeres netværk.

Vi modtager generelt mange positive henvendelser og vi er stolte af alle de glade brugere vi har. Vi har netop lagt nogle af de roser vi har fået fra jer brugere på forsiden af 16ugersplan.dk.

Vi er også glade for alle de konstruktive forslag vi har modtaget til hvordan løsningen kan udbygges og gøres bedre. Vi indrager disse forslag i vores løbende opdateringer af løsningen. Det er den optimale måde at gøre løsningen bedre på. Bliv endelig ved med at komme med forslag - så bliver det endnu nemmere at arbejde med 16 ugers arbejdsplaner i 16ugersplan.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar