mandag den 22. oktober 2012

Avisen Focus Ikast-Brande omtaler 16ugersplan.dk


Focus Ikast Brande har en artikel i erhvervssektionen, der fortæller om 16ugersplan.dk, hvor jeg bla. citeres for at "det er slut med at udarbejde arbejdsplanen med papir, blyant og hjemmelavede regneark". Flere af 16ugersplan.dk's brugere har tidligere været vant til at bruge netop papir og blyant, eller hjemmelavede regneark. Det har de gjort i mange år. Det har givet en følelse af tryghed at gøre tingene som "man plejer". Det har imidlertid også betydet, at der er blevet brugt meget unødig tid og energi på manuel oprettelse og ajourføring af planer - og man har alligevel ikke rigtigt følt, at der har været styr på det i forhold til overblik og sammenhæng til overenskomstens regler.

Fundamentet for 16ugersplan.dk bygger bl.a. på Butlers oplevelse med et hjemmelavet regneark, som blev anvendt i de enkelte butikker til registrering af arbejdsplaner. Regnearket skabte frustrationer hos butikscheferne, da det var tungt at oprette og vedligeholde planer. Det krævede, at man vidste eksakt hvor man måtte indtaste data og hvor man ikke måtte. Samtidigt var der kun meget rudimentært check af reglerne fra overenskomsten, hvilket gjorde at der ikke var fuldt tillid til checket fra ledelsesens side. Man ønskede sig således en mere tidsvarende løsning, hvor man ikke skulle bruge den samme spildtid hver gang der blev arbejdet med 16 ugers planer.

Med håndtering af 16 ugers arbejdsplaner i vores løsning fik Butler systematiseret planlægningen af arbejdsplaner i en løsning de havde tillid til. Med mulighed for enkel oprettelse og ajourføring af 16 ugers planer, check af overenskomstmæssige regler og mange andre gevinster, som kun en løsning dedikeret til 16 ugers planer kan levere, sparer de både tid og penge.

Hvis du i dag bruger papir og blyant eller hjemmelavede regneark til at håndtere arbejdsplanlægningen, så prøv 16ugersplan.dk gratis i 30 dage, og se hvor nemt det kan være. Det er nemt at gå til - og de 5-10 minutter du bruger på at afprøve løsningen i dag, vil spare dig for rigtigt mange timer i det lange løb.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar